Chatbox bertukar!

Salam semua...

Chatbox ni sangat necessary kepada blog-blog sebab dekat situlah ramai orang tinggal jejak dan senang untuk empunya blog tahu siapa yang dah jengok blog diaorang.Samalah macam aku,walaupun tak ramai orang yang datang blog ni,tapi jugak ada orang yang tinggal jejak dekat chatbox.


ni chatbox yang sebelumya dikenali sebagai shoutmix,sebab utama aku tukar chatboz ni sebab pada tahun 2012 syarikat shoutmix ni tak akan lagi memberikan perkhidmatan percuma kepada pengguna mereka kerana mereka tak dapat kaut untung dengan membuka chatbox secara percuma.Jadi,siapa yang nak guna jugak shoutmix ni bolehlah keluarkan $0.99 setiap bulan untuk bayar chatbox dekat blog korang.

Chatbox yang baru...


ni lah rupa chatbox yang baru dikenali sebagai cbox.Sama je tujuannya.Untuk tinggalkan jejak,so rasanya tak payah keluarkan duit selagi ada yang free kan?Janji orang bulah tinggalkan jejak kat blog aku.

So,sesiapa yang guna shoutmix tu dah bolehlah cari client chatbox yang lain.Korang ada yang best ke selain dari cbox ni?kalau ada kongsi-kongsi lah dengan blogger ni =)

Comments

  1. yep..bile tgk blog rozuan..cepat2 tuka..haha

    ReplyDelete
  2. Saya mmg asal2 lagi dah pakai CBox, nasib baik jugak lah!
    Harap2 jgn lepas ni CBox plak yg berbayar~

    ReplyDelete
  3. miss yanie..tau takpe..sume nak berbayar..habislah.. =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit