K Pop Star Park Ji Min sings Rolling in The Deep

Salam semua..

Baru-baru ni saluran SBS telah membuat satu rancangan realiti untuk mencari artis k-pop yang terbaru dan syarikat besar seperti SM Entertainment,YG Entertainment dan JYP Entertainment telah bergabung untuk mencari peserta yang terbaik.


Dalam episode terbaru rancangan tersebut, salah seorang peserta telah membuat para juri terpegun dengan suaranya ketika membawakan lagu Adele - Rolling in The Deep. Dan yang menarika lagi,peserta tersebut baru berumur 15 tahun.

Memang terpegunlah bila korang tengok video ni sebab sumpah sedap suara dia,english pun boleh tahan,tak adalah macam slang korea english bila budak perempuan ni.Juri siapa jerit lagi time budak perempuan ni nyanyi.





Amacam suara dia,ada macam suara Charice tak?Aku ada tengok klip orang lain nyanyi, ada orang puteh tu nyanyi lagi korea sikit punya fasih lagi.Dah bertukar pulak rasanya, orang Korea nyanyi lagu orang puteh, orang puteh nyanyi lagi korea.

Apa-apa pun rancangan realiti tv ni akan muncul di Malaysia pada tahun hadapan di saluran One HD. Rancangan Kpop Star ni akan ditayangkan pada 3 Januari 2012 hari Selasa jam 6.30 petang kalau tak silap.

Selamat menonton kepada yang mahu menonton!!

Comments

  1. Awesome!
    Suara sedap...
    English cool..
    Diction perfect!
    Memang awesome!

    ( aku lak jadi pengkritik..)

    ReplyDelete
  2. Sekarang ape yer yang tinggal dekat sane?? Dah lame tak jalan dekat sane...

    ReplyDelete
  3. razil..takpe..pengkritik online.haha
    zyash..tak paham ape yang tinggal kat sane?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka