SBS Gayo Daejun 2011

Salam semua..

Minggu terakhir pada tahun 2011 ni bermula semua festival-festival muzik di saluran Korea iaitu MBC,SBS dan KBS.Dan hari ini bermula dengan saluran SBS,mereka telah menayankan festival muzik yang dipanggil sebagai SBS Gayo Daejun 2011.


 Ramai artis-artis yang popular datang membuat persembahan di festival tersebut antaranya SNSD,2PM,TVXQ,Miss A dan ramai lagi artis K-pop yang popular hadir. Festival tersebut mendapat sambutan hangat bukan sahaja di Korea,malah di luar negara melalui online streaming dan trending di Twitter kebanyakkannya tentang festival muzik tersebut ketika festival tersebut berlangsung.

Best of Korea FB

Antara part-part di festival tersebut.Tengoklah sebelum diremove dari Youtube.





Ada banyak lagi video,kalau korang nak tengok semua.Boleh pergi laman web allkpop.com mesti dah tersusun video tu.Aku try gak tadi streaming festival ni,asyik-asyik lag je,sakit pulak hati.Last-last close je.Tunggu kat TV lagi elok.

p.s : One HD mesti akan tayangkan punya festival ni,tapi lambatlah,so tunggulah untuk gambar yang cantik di TV =)

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit