A Doctor in The House versi BM : Doktor Umum

Salam semua...



Buat peminat buku Tun Doktor Mahathir Mohamad yang dah lama tunggu buku A Doctor in The House versi Bahasa Melayu, 30 April ni akan mula dijual diseluruh kedai buku MPH yang berharga RM59.90 berbanding dalam versi bahasa Inggeris berharga RM100.00


Sejak aku kerja kedai buku tu,memang ramai lah yang tanya buku Doctor in The House tak ada malay version ke. Ramai ternanti-nanti buku tu.Siap ada yang dah suruh reserve lagi.


Nampak tak gambar kat atas tu,siapa yang tak sabar nak beli kat kedai buku,boleh je beli kat MPHonline,dapat 15% diskaun lagi.Siap free shipping pulak.Memang jimat.Nak promote orang beli online lah katakan.


Entri ni nampak macam promote MPH pulak,sambil promote dapat share info dengan korang sekali. =)

Comments

  1. ni pun beli online ke? penghantaran pun percume. ok what. -.-

    *syukri keje bookstore mane? nti boleh dapatkan info novel terlaris. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh beli online sebab lagi murah..tapi esok kot tutup tempahan..
      MPH..ape salah nye..tanye je..keje part time je pon..

      Delete
  2. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  3. Tapi buku ni kulit nipis kan? Patut hargnya murah..

    Rasa lagi bebaloi kalau beli kulit tebal. Versi BI. wala mahal rm40. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama