Pinterest : Pint Your Interest

Salam semua...


Pinterest merupakan sebuah laman web photo sharing yang agak popular sekarang dalam kalangan orang yang sering berkongsi gambar. Yang menarik tentang laman web ni sebab kita hanya perlu pasang plug in Pinterest dekat browser internet dan guna je bila ada gambar yang nampak menarik di mata. Tapi semestinya kita kena sign up dulu Pinterest tu sebelum guna dan kita hanya perlu klik Request an Invite di laman web Pinterest.com

Pinterest

 Example Pinterest Board 

Walapun laman web ni baru launch bulan 3 tapi pengguna berdaftar dah 10 juta,mungkin sebab Pinterest ni berlainan dari photo sharing web yang lain.Kalau siapa yang nak guna silalah request invite sebab korang tak kan menyesal daftar Pinterest ni.Percayalah

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama