Baskin Robbin 31% Discount

Salam semua..

Untuk pengetahuan semua.Setiap 31 haribulan, Baskin Robbin akan bagi 31% discount untuk customer mereka.Salah satu cara untuk menarik pelanggan sebab aiskrim BR boleh tahan mahal jugak.

Nampak number 31 warna pink tu

Aku pun try lah beli sebab nak merasa discount 31% tu,beratur memang boleh tahan panjang jugaklah.Tapi memang boleh tahan murahlah kalau nak compare dengan hari biasa makan BR.


Beli yang Pint saiz pun jadi lah kan.Kira banyak jugak tu.Kalau yang Pint tu boleh ambil 2 jenis.Aku pun amik Strawberry Cheese Cake dengan Praline Nut[tak sure].Disebabkan murah lagi nikmatlah rasanya.hahaha.




Kalau nak makan lagi tunggu lah bulan May nanti sebab ada 31 haribulan.haha.

Comments

  1. kalau after 31% discount, bape harga dia eyk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau yg saiz pint tu..dalam rm17+..kire okay lah.penuh kot.huhu.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama