Take Care of Us Captain Korean Drama

Salam semua.


Drama ni dah habis ditayangkan kat One HD. Ada 16 episode.Aku tak tengok sangat pun drama ni sebab dah nak final tapi boleh tahan jugak storyline drama ni.Mula-mula macam sedih sebab cerita tentang Ha Da Jin punya background life.



Ini lah hero dan heroin drama ni,yang heroin tu rasanya ramailah kenal sebab dulu dia pernah berlakon dalam drama Boys Over Flower. Yang hero tak berapa nak kenal sangat.


Drama ni tentang hero yang telah membunuh mak heroin secara tak sengaja.So, hero tu rasa bersalah kat heroin sebab dah buat hidup perempuan tu miserable.OST drama ni ada satu je yang rasanya best.


Ada jugak artis-artis kpop yang nyanyi tapi biasa je lagu tu.Yang ni lagi best.Nice to have this drama as your collection =)

Comments

  1. Sangat setuju! Btwn, Drama ni palaing mahal kot nak buat. Huhu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit