SEGMEN : JOM KENALI BLOG SAYA

Salam semua..


Blog ni beroperasi pada tahun pertengahan tahun 2009 dan mula aktif pada tahun 2010.Sekarang ni tak berapa aktif sangat tapi still up date jugak. Nama blog ni diambil sempena sebuah buku biography.Maksud blog ni lebih kurang macam jauh lagi perjalanan hidup even aku selalu up date benda merepek je.

p.s : dah lama tak join segment =)

Comments

  1. Yuhuuuu, Emma singgah sini =)

    ReplyDelete
  2. terima kasih sebab sudi join segmen miss z...jom kenal blog lain

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama..ayu follow sini dear ;-)

    ReplyDelete
  4. singgah dr segmen same... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. Sy singh sini..dr segmen yg same:-)

    ReplyDelete
  6. heee, thnx bw blog kite, follow sini :)


    http://cikreenahmad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sm..salam perkenalan..done follow..jum terjah n follow blog ifa lau sudi..:))
    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  8. hye3!! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  9. http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html
    sy dr sgmen sme..jom dtg folow me back k ;) salam knal ;)

    ReplyDelete
  10. hye
    dini mai dari segmen yg sama
    follow cni :)

    ReplyDelete
  11. nad pon join jugak segmen ni..:)
    http://butiknornadiah.blogspot.com/2012/04/jom-kenali-blog-saya.html

    Bloggers jom #Blogwalking dan join Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan
    http://www.nornadiah.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

    ReplyDelete
  12. Lily singgah sini dr segmen Miss Z ^_^

    ReplyDelete
  13. BW..dtg dari segmen yang sama....jemput ke blog saya :)
    salam pekenalan

    ReplyDelete
  14. as-salam dan hi,

    datang dari segmen JOM KENALI BLOG SAYA.. jom http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html


    syieda,

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama