Going by The Book Korean Movie

Salam semua...


Movie ni dah lama pun keluar tapi aku baru nak kongsi dengan korang sebab cerita ni sangat menarik.Filem ni tentang seorang polis lelaki yang sangat mengikut peraturan.Bila ada simulasi kes rompakan,polis tersebut diberikan tugasan untuk menjadi perompak.Polis tu pun sanggup belajar untuk menjadi seorang perompak yang berjaya.



Memang style cara polis tu handle rompakan kat bank.Yang penting kelakar.Nak tengok free,ada je kat youtube tu orang upload satu movie.Aku bagi 3.5/5 bintang.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama