Unexpected Moment

Salam semua..

Terima kasih dimulakan sebab sunnguh tak disangka yang aku penah salah satu contest yang dibuat oleh seorang blogger yang bernama Mardhiyyah Ridzuan.


Tak sangka boleh menang sebab contest tu suruh teka apa yang ada dalam gambar tu,aku pun teka lah tiger balm.Sangat tak sangka sebab sebelum ni aku pernah je masuk contest tapi tak pernah menang pun.So excited lebih ni.Haha.Hadiah dari penganjur contest ni pun menarik jugak sebab hadiah daripada Australia okay. Tak sabar tunggu hadiah tu.hehe.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka