Instagram on Android Google Play

Salam semua..


Buat camera lover for Android user,korang boleh bersuka ria lepas ni sebab salah satu application yang famous kat iTune telah sampai di Android.Setelah lama menunggu,akhirnya application tersebut sampai jugak.


Application ni merupakan application untuk memudahkan pengguna meng-edit gambar mereka. Application ni berasaskan gambar dimana para pengguna boleh berkongsi gambar dengan rakan-rakan mereka di Instagram,Twitter ataupun Facebook. Sama seperti konsep Twitter,Instagram juga membenarkan seseorang tu follow orang yang mereka suka.



Apa lagi,Android user.Dah boleh download kat Google Play secara percuma okay.Bolehlah try kehebatan yang dikatakan oleh pengguna Apple.


Comments

  1. Suka instagram! Nice old pic.

    p/s: Jemput singgah join kuiz ye. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru try2 gune..al maklum lah android user.huhu.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama