Baby Paling Comel

Salam semua...

Siapa yang tak suka baby angkat tangan?Bagi siapa yang tak suka tu,lepas korang baca entri ni mesti korang akan suka gila kat baby.




Macam mana,comel tak baby ni.Jujur aku memang tak boleh tengok baby yang comel-comel ni.Tak kisahlah perempuan ke,laki ke, janji comel.Selamat mencuci mata!!!




 Untuk siapa yang tak tahu mereka ni adik beradik. Atas tu Mason,yang bawah pulak Mavin adik bongsu dorang iaitu Maiden.








Dorang ni adalah kacukan Canadian Korean dan sangat famous di Korea sebab Mason pernah berlakon dalam movie dengan Jang Geun Suk, Baby and Me. Mereka ni jugak pernah masuk variety show Hello Baby dengan group T-ara.

Comments

  1. comel betul budak2 ni..
    bak dtg sorg.. nak jage. hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama