Salamander Guru and The Gang

Salam semua...


Bakal ditayangkan di saluran Astro One HD.Drama ini merupakan semua sitcom yang dibintangi oleh penyanyi k-pop terkenal iaitu SHINEE Minho. Sitcom ni ditayangkan di saluran SBS dan mempunyai 10 episode.Ramai artis yang membuat cameo dalam sitcom ni macam IU,Taeyon (SNSD), G.O (MBLAQ) dan lain-lain lagi.



Rating sitcom ni tak berapa tinggi pun tapi untuk orang yang layan k-pop bolehlah tengok sebab ramai artis berlakon dalam sitcom ni.Aku layan je semua drama Korea.Drama ni aku dah download tapi belum tengok lagi.Buat stock nak tengok sem depan.


I WRITE WHATEVER I SEE

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama