KFC SNAX card

Salam semua..

Baru aku tahu yang KFC ada card yang boleh collect point yang dipanggil SNAX.Aku pun tak maksud nama card tu.Mungkin sempena set snack plate.Apa pun memang berbaloi untuk penggemar KFC sebab card ni untuk collect point dan boleh redeem makanan.


Cara-cara nak apply.Pergi je mana-mana KFC outlet dan bayar RM3.00. Aktifkan dalam masa 2 hari dan dapat point free. Daripada korang makan KFC selalu tapi tak collect point.Bolehlah makan sambil collect point kan.

p.s : aku pun baru tahu pasal kad ni.Saje nak kongsi. =)

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama