Blood Thirsty Prosecutor Korean Drama

Salam semua..


Dikenali sebagai Vampire Prosecutor. Drama ni menceritakan tentang seorang pendakwa vampire yang boleh mendapat petunjuk apabila dia minum darah mangsa.Macam ala-ala CSI jugak la drama i sebab tujuan mereka adalah untuk cari pembunuh tapi storyline setiap episod berbeza.

Drama ni disiarkan oleh channel OCN (syarikat swasta Korea Selatan).Rating untuk drama ni tak boleh compare dengan channel macam KBS sebab tak semua yang ada channel ni kat Korea.Macam Astro gak. Drama ni ada tayang dekat Astro channel KIX HD,729 setiap hari Khamis 9.00 malam.


Komen :
Drama ni memang tak lari pun macam CSI cuma yang lain investigator tu guna kuasa vampire dia even kawan-kawan dia yang lain ada investigate.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit