MTV World Stage Live in Malaysia 2012

Salam semua...


Seperti yang dah dikecoh-kecohkan dalam Twitter, MTV World Stage Live in Malaysia kembali untuk tahun ini. Konsert ini akan diadakan pada 14 Julai 2012 di Sunway Lagoon. Line up artist untuk perfomance kali ni pon boleh tahan gempak jugak sebab ada 2 artis Korea. Jay Park dengan KARA.

Jay Park

KARA

Sebenarnya ada artis yang lagi famous datang,tapi aku suka lagi update pasal artis Korea.Artis yang famous tu Justin Bieber.Siapa yang macam malas nak pergi tu,tunggu je kat channel MTV,akan ditayangkan hujung bulan 7.Ni jadual penuh untuk tayangan MTV World Stage.

Saturday, 28 July
12.30pm (WIB), 1.30pm (SIN/HK/PH), 2.30pm (MAL)

REPEATS:
Sunday, 20 July
11pm (WIB)

Monday, 30 July
12am (SIN/HK/PH), 1am (MAL)
9pm (WIB), 10pm, (SIN/HK/PH), 11pm (MAL)

Saturday, 4 August
11pm (WIB)

Sunday, 5 August
12am (SIN/HK/PH), 1am (MAL)
1pm (WIB), 2pm (SIN/HK/PH), 3pm (MAL)

Thursday, 9 August
12pm (WIB), 1am (SIN/HK/PH), 2am (MAL)

Monday, 20 August
12pm (WIB), 1pm (SIN/HK/PH), 2pm (MAL)

Saturday, 1 September
12.30am (WIB), 1.30am (SIN/HK/PH), 2.30am (MAL)

Comments

  1. mase bday aku ni, bole la belanja kan?? kan?? hahaaa.. =P eh, masuk kena bayar ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke,..masuk kne bayar la..ingat free ke..haha.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit