Thirstea Card, B Card for Chatime

Salam semua...

Chatime merupakan minuman yang seangkatan dengan Cool Blog,Each A Cup dan lain-lain. Chatime semenjak ni makin famous bukan kat KL tapi kat luar KL pun famous dan aku salah seorang peminat Chatime ni. Baru-baru ni Chatime dengan kerjasama B Card telah mengeluarkan kad yang diberi nama Thirstea Card dimana kad tersebut digunakan untuk mengumpul point.



Yang bestnya, kalau korang apply card ni,bukan je korang boleh guna kat Chatime,tapi korang boleh guna kad ni dekat semua syarikat yang join venture dengan B Card.Antaranya, Kenny Rogers, Starbucks,Papa John etc. Untuk maklumat lanjut sila lawat laman web B Card.

p.s : tak rugi pun korang apply card ni sebab bagus untuk jangka masa panjang. =)

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama