BEN ASHAARI MMG GILA LA KOT

Salam semua...



Okey.Syuk suka pergi webpage Ben Ashaari sebab dia suka buat segment yang simple dan ringkas.Mudah untuk orang lain join.Contohnya macam segment Gegar 1000 Blog tu.Simple sangat terma & syarat yang dikenakan.

Sebab yang paling penting,kat webpage BA jugak syuk punya traffik naik mendadak disebabkan segment-segment yang dia anjurkan.Memang seronoklah kalau traffik naik mendadakkan.

Lain,kat sini jugaklah syuk boleh blogwalking dengan senang sebab BA dah siap list 1000 blogger.Cuma nak lawat blog tu je.Memang cara paling senang nak blogwalking.

Yang terakhir suka tengok follower dengan pageview BA.Cepat je naik dan terus naik.Syuk punya follower dengan page view,alah...Sikit-sikit je.[Alhamdulillah naik jugak la]

Comments

  1. tak penah join segmen ben ashaari,,huhu

    ReplyDelete
  2. syuk..kite dah di'grup'kan bersame..dtg cni nk review syuk ehehe..
    saye komen ape yg sye tau aje la ye syuk..saye pon xreti sangat ni... hehehe

    ReplyDelete
  3. saye dah wat entry komen-komen..
    jgn kecik ht ye syuk...
    huhu..
    http://bintang2aween.blogspot.com/2011/04/sinambungan-segmen-ba-kalau-aku-itu-dia.html
    keep in touch

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama