Berita Kpop dalam Harian Metro

Salam semua...




Memang tak dinafikan lagi artis-artis Asia sekarang ni setanding dengan artis Baratkan?Tengoklah peminat kpop yang sangat ramai dekat serata dunia ni sekarang.Malaysia contohnya,dah banyak kali artis Korea datang buat persembahan.G.Na,Beast,4Minute,Super Junior dan lain-lain.Memang boleh dikatakan setanding jugaklah.Kalau nak tau allkpop.com tu sebenarnya orang US yang buat laman web tu.

Sedikit artikel dari Harian Metro...



SIAPA sangka, remaja kita berusia 13 hingga 25 tahun begitu menggilai bintang artis Korea. Bukan saja pelakonnya tetapi penyanyinya hingga mencetuskan fenomena. Antara yang menjadi kegilaan adalah Rain, Super Junior, Wonder Girls, JYJ, Beast, Jay Park, 4Minute dan U-Kiss.
Rupa paras cantik dan kacak artis mereka, lagu rancak bersama langkah tari menarik dan vokal bertenaga, menjadikan mereka digilai remaja yang sentiasa dahagakan hiburan. Malah gaya pemakaian, rambut dan aksesori mereka pun menjadi ikutan.

Seterusnya klik sini...

Nak tahu lebih lanjut tentang Korean Wave.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka