Rumour iPhone 5!!!

Salam semua...

Kepada peminat barangan dari syarikat Apple. Inc.Ada berita baik untuk anda.Iphone 5 akan keluar!!!Walaupun masih hangat jualan Iphone 4 dipasaran,tetapi Apple telah pun membangunkan untuk generasi seterusnya iaitu ke-5.Jom tengok rumor tentang handphone tersebut.Sony ada bagi hint yang mengatakan mereka akan bekerjasama untuk kamera.



klik sini untuk besar

Peratus untuk Iphone 5 keluar tahun ni sangat tinggi,ramai yang dah tunggu untuk lihat kecanggihan Iphone 5 ni.Apa jangkaan korang tentang Iphone 5 ni?Sama-sama kita tungggu sehingga model terbaru ni keluar.

Comments

  1. wan : mestilah dalam RM2000+,tapi tak tau la keluar bile..dalam bulan 6..

    ReplyDelete
  2. iphone5 ni blh face time ke phone lain ke?atau cuma blh face time iPhone ke iPhone saje?

    ReplyDelete
  3. saily..rase nye facetime tu utk iphone je kot..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit