Kritikan Blog Bermula!!!

Salam semua...

Setelah bersungguh-sungguh[hiperbola] buat entry untuk segment ni,dapat jugak syuk masuk.Syuk dapat kumpulan ketiga sama dengan lagi 2 orang gadis.

Yang pertama


Nama google profile cik ni awEEN.First,nice quote,kelip-kelip in my life.Unik.lain daripada yang lain.Tak banyak yang boleh dikomen pasal blog ni sebab semuanya dah okay.Paling meletop header awEEN,serius smart.Tanya sikit macam mana buat header tu?Background awEEN simple,tak ada gambar yang serabut dan design layout pun okay.Tapi yang pelik kenapa blogger profile kat bawah.Kalau boleh letak kat atas sikit.Senang orang nak berkenalan. =] dan yang syuk jelous,alexa rank dan follower awEEN lagi tinggi dari syuk.

Yamg kedua...


Nama google profile cik ni zieha hisham.First,nice header.Kenapalah ramai orang yang design header mereka ni.Simple je blog zieha ni,background pun sewarna je.Tapi mungkin disebabkan header dan background gelap,jadi rasa macam betul-betul gelap.[ayat berterabur].Layout dekat tepi semua cantik tersusun.Umur 18 tahun,muda syuk setahun tapi maju dah dalam dunia blogging ni.Salute,syuk baru nak terkedek-kedek dalam dunia blogging ni.Overall,nice blog zieha.

okay.selesai mengkritik.Harap tak ada yang terasa.Kalau ada tu mintak maaf awal-awal oke. =]

Comments

  1. yeahhh thankss syuk for the komen ^^
    rerajin datang okiE , hee ^^

    ReplyDelete
  2. apa kata awak tukar background tu bagi hidup.. header dh hidup taw.. heheeee

    ReplyDelete
  3. hehe..syuk..yg pasal comment button tu kan mksud saye klu syuk wat pop out comment lg memudahkan readers nak komen kot...
    header saye ni saye tempah kat wan hazel...
    klu syuk nk tempah kt wan hazel syuk pegi sini ye
    http://wanhazel.blogspot.com/
    syuk gan zieha 2-2- bg komen psl profile saye yg kt bawah tu.nti saye tukar okeh..hehehe...
    thanks ye syuk...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit