10 Page Facebook yang Kreatif!!!

Salam semua..

Rasanya semua orang tahukan sejak diperkenalkan profile user facebook yang baru,ramai orang yang edit profile page mereka supaya jadi lawa.Ada yang buat gambar sambung-sambunglah.Memang kreatif orang tu.Jom kita tengok antara profile page yang creative,cool dan awesome!!!

















Amacam?Kreatifkan.Semua kat atas ni bukan direka ok.Tak percaya pergi google nama-nama orang ni,memang wujud.Korang ada buat dekat profile page korang macam ni?kalau ada,kongsi-kongsilah tutorial macam mana nak buat.

p/s : i do not own this

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit