4Minute : Heart to Heart & 4Minutes Left

Salam semua...


Untuk peminat 4Minute,mereka baru sahaja keluarkan mini album atau extended play bertajuk Heart to Heart dan lead single untuk EP ni ialah tajuk EP tu sendiri.Dalam EP tersebut ada 5 lagu.


1. 4Minutes Left (Intro)
2. Heart to Heart
3. Sweet Suga Honey!
4. You Know
5. Moreuneuncheok [Pretend]

Jom tengok mv Heart to Heart




 
 bagi yang tak tahu,lelaki tu dari kumpulan CN Blue Jungshin



Dah tengok mv Heart to Heart?Apa motif dia kenakan boyfriend dia sendiri sebenarnya?

Review yang dibuat oleh allkpop mengatakan mereka agak kecewa dengan EP terbaru 4Minute sebab 4Minute digelar simbol sex untuk K-pop.Lagu-lagu yang dibawa oleh 4Minute sebelum ni memang rancak dan seksi berbanding dengan yang baru ni.So,mereka allkpop bagi 3/5
Memang agak lain bila 4minute mempertaruhkan lagu macam ni untuk single mereka sebab lagu yang lepas semuanya rancak dan energetik.Mungkin 4minute nak buat kelainan kot.

Belum lagi buat promotion dekat mana-mana rancangan muzik,4minute akan keluarkan first album korea.Mengandungi lagu daripada EP Heart to Heart dan lagu daripada album Jepun mereka.


1. 4Minutes Left (Intro)
2. Mirror Mirror
3. Heart to Heart
4. Sweet Suga Honey!
5. Moreuneuncheok [Pretend]
6. You Know
7. Already Gone
8. First
9. Hide and Seek
10. Badly

Lagu First diubah semula menjadi versi Korea dan lagu Mirror dan Badly merupakan lagu baru.Belum lagi dipromosikan lagu Heart to Heart,mereka keluar dengan mv yang baru iaitu Mirror Mirror dan video ini lebih kepada 4Minutes yang sebenar.



Lagu mana satu yang korang minat?Yang rancak macam Mirror Mirror atau lagu yang sweet macam Heart to Heart?

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit