BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA

Salam semua..

Pagi-pagi dah tergerak nak ikut segment Ben.Sesiapa yang nak ikut follow step ni atau pergi je link ni.



Berikan 5 blog yang korang rasa patut popular dan kenapa korang rasa blog tu patut popular.

Yang pertama, Mrdaha sebab dia punya tutorial untuk tingkatkan trafik sangat-sangatlah membantu blog yang kecik ni.Dan kalau dia buat tutorial tu memang detail habislah.

Yang kedua, Anikimaro sebab post-post dia sangat interesting dan lain daripada yang lain.Menariklah bagi syuk.



Yang ketiga, Harishah Halim sebab penulisan dia menarik dan dia ni gubah sesuatu entry tu lagi jadi menarik even pasal diri dia sendiri.

Yang keempat, Mydecrescendo sebab isi-isi dalam blog tu menarik untuk dibaca dan boleh dikongsi dengan yang lain.

Yang kelima, SayangMelaka sebab kebanyakkan info yang baru pasal Melaka semua syuk baca kat sini.Untuk orang Melaka,ramai-ramai follow dia nak?

Pada pendapat korang , apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ?

Untuk mempopularkan sesebuah blog tu,empunya blog tu selalulah update blog dengan info-info yang menarik dan yang paling penting ringan-ringankan diri untuk blogwalking.

Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

Yang ni tak berapa nak pasti penting ke tak.Penting kot sebab kalau ramai orang tahu baru la ramai orang bukak dan traffik pun tinggi.Betul tak?

Ok,Sekian.

Comments

  1. blog-blog fofuler nie...

    blog solomolo bile nak fofuler ek ???
    huwaa....

    ReplyDelete
  2. Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    Klu free jemput singgah blog saya
    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)

    saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

    ReplyDelete
  4. Terjah dari blog Abg Ben !
    Salam kenal =)

    ReplyDelete
  5. Selamat berkenalan... Singgah dari blog Abg Ben. Jomm singgah tengok sapa patut popular DI SINI... Hehehe.

    ReplyDelete
  6. tuan punya blog ni pun akan popular nnt..=)
    gud luck..=)

    ReplyDelete
  7. melawat kamu yg fofularrr...
    feel free singgah la blog sy
    http://safiyahezora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. ya Allah syuk.. kecut perut tengok entry ni. popular penting.. tp bermanfaat lg penting kan? :)

    ReplyDelete
  9. jom kte tgk blog popular..
    dari blog abg ben..
    singgah blog dekcik..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    ReplyDelete
  10. hey !!! i think u should be the famous one...All Hail To Syuk Ry!! btw, thanks dude!!

    ReplyDelete
  11. nour akmal : popular ke blog ni?huhu
    harishah : btol tu pendapat kau..bermanfaat pun penting..
    anikimaro : yeke,penulisan tak seberape pun.huhu.

    ReplyDelete
  12. mesra blogger pun penting kan.
    blog ni bakal popular. :)

    ReplyDelete
  13. padanlah followerku bertambah....rupenyer traffic datang dari sini...haha...Nobody gak yg siti nyanyi

    ReplyDelete
  14. dari blog bro ben..^^

    singgahlah blog amni...

    http://limelog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    ReplyDelete
  15. singgah jalan2 dari blog abg ben....

    meh singgah tempat sy...

    numasara.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit