10 Gambar Unik dengan iPad

Salam semua..

Dengan teknologi yang semakin maju zaman sekarang ni,manusia boleh buat apa sahaja yang unik dan ini adalah contoh-contoh keunikan yang mereka buat menggunakan tablet yang popular iaitu iPad...Jom tengok!!!!













Nilah jadi bila mereka ni terlebih unik,tapi memang nampak cool right?Yang mana paling best gambar dia?syuk rasa yang melekat dekat cermin tu. =]

Comments

  1. aque : betul2..cam ne dyeorg boleh terpikir nak tangkap gambar cmni..

    ReplyDelete
  2. yg 1st tu nk tunjuk bulu ketiak kot..haha

    ReplyDelete
  3. aku skema : haha,tunjuk bulu ketiak pun depan mac book,iphone,kat tangan ipad..gile ah..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama