Free Header dari Kei Seichi!!!

Salam semua...


Siapa perasan blog ni dah tukar header baru?[macam ada orang selalu blogwalking je kat blog ni (=_=)].Okay,bagi sesiapa yang perasan,blog ni dah ditukar dengan header baru yang telah diberi oleh Kei Seichi.Memang sangat baik hati dia ni sebab sudi buatkan header untuk blogger-blogger.Kiranya berbakti kepada blogger-blogger yang lainlah.

Sebenarnya,dia ada buat lagi satu header,tapi macam seram bila,tengok.So,suruh dia ubah sikit[demand lebih].Dah lah cepat dia buat header,lepas tu bila komen,straight dia tukar kepada yang atas ni.Memang suka sebab tak serabut sangat.SIMPLE is NICE.First time dapat header daripada blogger lain tau.So,agak excited jugak. =p

Terima kasih sangat-sangat ye Kei Seichi

Kalau korang nak tengok entry tentang header blog ni boleh klik sini.

p/s : sorry,pinjam kejap header.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit