After School : Virgin

Salam semua...

After School merupakan salah sebuah kumpulan dari Korea Selatan yang mempunyai 9 anggota.Iaitu Kahi sebagai ketua,Jung Ah,Jooyeon, Bekah,Uee,Raina,Nana, Lizzy,E-Young.Baru-baru ni mereka ada buat comeback dengan lagu Shampoo.

Yang menariknya tentang After School,mereka digelar Pussycat Doll Korea sebab tarian-tarian yang mereka buat mesti gempak.Macam tahun lepas mereka keluarkan mini album Bang yang menaikkan nama After School.

Let's Do It

Bang

Gempak tak?Memang famous lagu ni tahun lepas dan untuk tahun ni mereka kembali dengan rutin tarian yang gempak jugak iaitu tap dance.


Let;s Step Up

Dah macam Got to Dance mereke ni.Rutin tap dance ni mendapat perhatian orang ramai apabila dikeluarkan oleh mereka.

Comments

  1. dorang memang sangat gempak ! dorang unik bila nak buat comeback :)

    ReplyDelete
  2. couldn't agree more..memang unik.. =]

    ReplyDelete
  3. Terlalu hebat dan berbakat umpama langit dengan bumi kalau dibandingkan dengan Gula-gula. Hahahaha.... Band Gula Gula sila sedar diri ya! ^^

    ReplyDelete
  4. Rasanya dah komen. tp mesti kena telan hari jumaat tu.

    AS memang cool lah. setiap kali album baru ada je style lain yg dorang bawak. harap2 Kahi x graduate lah.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama