Berbalik Semula




Salam semua.

Dah beberapa entry yang lepas ni asyik tulis dalam english je and niat di hati memang nak still nak tulis dalam english lagi,tapi macam tak ramai je org view page ni.Ke memang org tak nak view page ni pun.Buat pasal entry Saya Pelajar UiTM pun tak ramai org komen.Tapi thanks to kak puteri coz praise that entry, really appreciate it.So,decide nak buat 2 blog..1 blog dlm malay..1 lagi blog dalam english.Padahal 1 blog pun tak ter'manage',nak buat 2 blog.takpe2.usaha tangga kejayaan.Harap lepas ni ramai la org view blog ni and ramai la orang follow blog ni.Untuk blog english baru buat so belum buat ape2 entry lagi.Tapi bole la usha2 blog tu.

p/s : ok kan tuka blk dlm malay?

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit