Dream High


 Buat peminat artis kpop,ada drama terbaru yang ditayangkan kat KBS World.Artis yang berlakon dalam drama ni kebanyakannya penyanyi kpop yang famous seperti 2PM,Miss A,IU dll.

 Taecyon 2PM sebagai Jin Gook


WooYoung 2PM sebagai Jason


Eunjung T-ara sebagai Yoon Baek Hee




Suzy Miss A sebagai Gu Hye Mi


IU sebagai Kim Pil Sook

 Kim Soo Hyun sebagai Song Sam Dong

 Kalau dekat korea,drama ni baru episod 7,kira baru jugaklah drama ni,ganti drama Marry Me Merry!Drama ni boleh dikatakan Glee korean version sebab diaorang ada jugak nyanyi-nyanyi macam dalam cerita Glee.Memang bestlah cerita dia,producer drama ni pun hebat.JYP dengan Bae Young Jun.OST drama ni pun best jugak.Download kat website ni.So,untuk die hard fan artis kpop bolehlah menambahkan minat korang semua untuk drama baru ni.

Nak tengok online?kat sini,sini pun boleh jugak.

Tell Me Your Wish versi Dream High!!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka