How I Met Your Mother : Best Sitcom

Salam semua..

Siapa kata syuk tak layan cerita selain daripada drama korea.Ni salah satu bukti yang kukuh.Syuk layan jugak cerita dari Barat jugak.Universal okay [tapi berat kat Korea lagi lah]

Cerita ni tersangatlah best.Walaupun cerita ni satu episode 20 minit lebih,tapi kelakar habis,nama pun sitcom,mestilah kelakar.Okay,sinopsis sitcom ni pasal seorang ayah yang menceritakan macam mana dia berjumpa dengan isteri dia iaitu mak kepada anak yang dia cerita.Yang bestnya,dah season 6 tapi still bercerita kat anak dia dan masih belum tahu macam mana ayah dia jumpa mak dia.



Pelakon utama

Josh Radnor as Ted Mosby

Allison Hannigan as Lily Aldrin

Jason Segel as Marshall Eriksen

Cobie Smulder as Robin Scherbatsky

Neil Patrick Harris as Barney Stinson

Memang superb sitcom ni,serious memang gelak habis tengok sitcom ni,syuk ada dari season 1 till season 6 and still ongoing.Dekat Starworld ada tapi baru season 5.Nak senang download je kat piratebay,memang up to date.Serious korang takkan menyesal tengok sitcom ni.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit