JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !



Syuk berblog mula-mula untuk suka-suka je,tapi lama-lama rasa macam best pulak sebab boleh belajar benda baru dalam dunia blogging ni.Dapat ramai kawan blogger yang boleh tolong pasal blogging.Sebab lain,boleh kongsi info pasal benda yang best dan boleh buat side income walaupun masih tak seberapa lagi kat dalam nuffnang tu.

Blogger lelaki lagi kreatif sebab diaorang ada cara sendiri untuk menulis dalam blog diaorang,diaorang menulis mengikut kreativiti diaorang sendiri.Blogger lelaki ni senang mendapat perhatian kaum hawa sebab masih tak ramai lagi blogger tegar lelaki yang ada dalam dunia blogging ni dan tak semua lelaki yang suka menulis ni.So,yang ada tulah dapat attract kaum hawa untuk baca blog diaorang.

Blog kaum hawa yang syuk suka baca...Harishah,Pelangi,Sha...

Untuk kaum adam yang nak join boleh click link kat atas tu,cepat!!!Segment ni tutup malam ni..

Comments

  1. salam..jengok2 dr BA punye segmen...=)

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen En Ben Ashaari...


    http://solomolo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe

    ReplyDelete
  4. salam jelajah

    nak takluk blog

    dari BA

    ReplyDelete
  5. salam ziarah...singgah dr blog En Ben.. =D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit