Super Junior di Malaysia : Malaysia trending di Twitter!!!

Salam semua..

Sekarang tengah berlansung konsert Super Junior SS3 dekat Stadium Putra Bukit Jalil.Memang ramailah yang datang untuk tengok konsert tu.Teringin nak pergi konsert k-pop tapi apakan daya hajat tak kesampaian.Tengok perfomance kat internet je.Terbaca satu blog ni,dia cerita pasal ketibaan Super Junior dan suasana sebelum menjelang konsert.Jom ramai-ramai tengok blog tu.

Yang buatkan syuk excited bila malaysia punya nama jadi trending topic dekat twitter lagi.Bukan senang nak masuk trending topic tu.



Tengok tu,nombor 3 lagi nama Malaysia dekat trending topic.Sangat membanggakan walaupun hanya konsert Super Junior.Kira gempaklah.Sesiapa yang pergi konsert Super Junior,kongsi-kongsilah pengalaman,video or gambar.Boleh buat santapan untuk yang tak pergi ni.

Comments

  1. Tima kasih ye link kan ke blog saya..^^,
    esok akan di update berita ss3 ms kosert ok..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama