Postman to Heaven : Korean film

Salam semua...


Filem ni ditayangkan pada tahun 2009 dan filem ni genre fantasy dan melodrama.Filem ni menceritakan tentang Shin Jae Joon [Jaejoong] merupakan orang yang bertanggungjawab menghantar surat-surat ke syurga.Dia bertemu dengan Jo Hana [Han Hyo Joo] sewaktu hendak mengambil surat.Yang menarik tentang filem ni,Jae Joon iaitu hero filem ni hanya boleh dilihat oleh orang berada dalam kesedihan akibat kematian seseorang,ketika itu,Hana boleh melihat Jae Joon sebab dia sedih akan kepergian bekas kekasih.



Jaejoong [TVXQ] sebagai Jae Joon

Han Hyo Joo sebagai Hana

Jalan cerita dia best sebab lain.Sampai boleh fall in love dengan hantu.Yang buatkan best,bila Hana dah jatuh cinta dengan Jae Joon,dia dah susah nak nampak Jae Joon sebab dia dah siki-sikit lupakan kesedihan tu.

Trailer...

 

Siapa yang berminat nak tengok filem ni,boleh pergi blog dbsk.Full movie tapi by part. 

Comments

  1. ceritaa ni sgt best & suwitttt .
    alia dh tgk dhh (:

    ReplyDelete
  2. alia : mule cam pelik tgk sbb btol ke dye ni hantu..rupenye mmg btol..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama