Top 10 K-Pop Maknaes

Salam semua..

Disebabkan populariti K-Pop yang kian meningkat,ramai orang yang berlumba-lumba nak belajar bahasa korea.Maknaes dalam bahasa Korea ahli kumpulan yang paling muda.Okay,syuk bukan nak ajar bahasa korea tapi nak cerita pasal maknae.Hari tu MTVK ada buat undian untuk top 10 maknae dan pemenang nya...

Super Junior Kyuhyun number 1.Kumpulan yang baru je buat persembahan kat Malaysia sabtu lalu.Untuk sesiapa yang pergi,mesti seronokkan?





2. SHINee’s Taemin.Sangat lincah menari.


3. Girls’ Generation’s Seohyun.Sweet sangat bila tengok variety show We Got Married.


4. TVXQ’s Changmin.Berlakon dalam drama Paradise Ranch.Maknae TVXQ atau DBSK.


5. Big Bang’s Seungri.Kumpulan yang sangat famous sekarang ni sebab baru je buat comeback.


6. 2PM’s Chansung.Walaupun maknae dalam kumpulan 2PM tapi dia tak kelihatan seperti yang paling muda dalam 2PM


7. Kara’s Jiyoung.Paling muda dalam kumpulan KARA tapi mempunya ketinggian yang paling tinggi dalam group KARA.



8. U-Kiss’ Dongho


9. 2NE1′s Minzy

10. 2AM’s Jinwoon

Comments

  1. jinwoon last ? haiyaa , patutnya dia lah yang first , hehehe .

    ReplyDelete
  2. maybe dia tak se famous yg lain kot..tapi suare dye sedap..

    ReplyDelete
  3. kyuhyun no 1?waw...siwon mane?hyun bin? hadoii.haha..

    :)

    ReplyDelete
  4. wah... taemin & kyuhyun :)
    bestnye....

    ReplyDelete
  5. MBLAQ's Mir takde dalam list?!?! =P

    ReplyDelete
  6. afique : sebab mblaq tak se famous yg dlm list kot..

    ReplyDelete
  7. oit femes tuu. anak buah rain tuuuu. :P

    ReplyDelete
  8. Aaa~bgi la Dongho no.1...sbb,dy mmg betul2 cute,muda -.-"

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit