Oh! My School : Variety Show

Salam semua...

Oh MySchool atau nama lain 100 point out of 100 ni adalah satu variety show korea yang agak baru jugak daripada saluran KBS.Rancangan ni bermula hujung tahun lepas dan dah ditayang pun kat KBS World.Rancangan ni pasal artis pergi ke sekolah sebab nak belajar cara-cara jadi artis yang lagi baik.Best variety show ni sebab tiap-tiap minggu dia invite artis untuk jadi pelajar Oh My School.



Park Myung Soo sebagai pengetua

Park Gyeong Rim sebagai cikgu homeroom

Tony An sebagai cikgu

Kim Sinyeong baru jadi cikgu dalam epi 14

Banyak artis-artis yang famous datang dalam rancangan ni contonhya Min Miss A,Minho Shinee,Soyeon T-ara,Seokhun SG Wannabe dan lain-lain.Yang menarik diaorang banyak buat pertandingan dan kumpulan mana yang kalah kena denda.Dan artis-artis jemputan yang datang mesti kena buat persembahan sebagai tanda perkenalan.

 

Kepada sesiapa yang minat variety show ni bolehlah tengok kat laman web ni.Memang asyik ketawa bila tengok rancangan ni.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit