T-ara in Malaysia

Salam semua...


Kumpulan dari Korea Selatan iaitu T-ara yang popular dengan lagu Roly Poly akan datang ke Malaysia pada bulan Oktober 2012 ni untuk mengadakan showcase pertama mereka di Malaysia.

Kumpulan T-ara dianggotai oleh 7 orang iaitu Hyomin,Jiyeon,Eun Jung,Hwayoung,Boram,Soyeon dan Q-ri. Terdapat 2 lagi anggota baru yang akan masuk dalam kumpulan T-ara.

Tempat dan waktu showcase T-ara adalah seperti berikut :

Tarikh : 3 Oktober 2012
Masa : 8.30 malam
Tempat : Dewan Wawasan, Menara PGRM,Kuala Lumpur

Lagu terbaru mereka adalah Lovey Dovey yang popular dengan tarian shuffle.Mereka telah mengeluarkan MV terbaru mereka iaitu Day by Day pada 1 Julai 2012



Untuk maklumat lanjut tentang tiket dan harga boleh pergi di laman web K-popped.com

Tak dapat pergi tengok Jiyeon yang cantik tu sebab time ni aku tengah final.Kenapalah dorang datang time orang tengah sibuk.Kalau nak tahu tiket paling murah pun nak dekat RM200.Kalau die hard fan tu rasanya mesti pergi sebab first time T-ara ni datang Malaysia.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit