Diskaun Tiket Legoland Malaysia

Salam semua..

Seperti yang semua sedia maklum Legoland Malaysia iaitu taman tema antarabangsa yang pertama di Malaysia akan dibuka di Johor pada bulan 9 ini.Dan semua orang tahu harga tiket untuk masuk ke dalam taman tema tersebut melebihi RM100.


Nak masuk Legoland dengan harga tiket yang murah.Kini kedai buku Popular sedang mengadakan promosi dengan potongan 30% harga tiket Legoland dengan setiap pembelian di Popular sebanyak RM50.



Promosi ini sah sehingga 12 Ogos 2012 sahaja.Bila tengok gambar Legoland ni rasa nak pergi je sebab macam Disneyland.Gempak kot bila taman tema antarabangsa masuk dalam Malaysia.Hari Legoland ada buat promosi jugak.Tapi sekejap rasanya.Kali ni syarikat lain pulak yang buat promosi.Memang nak suruh orang pergi ni.

Comments

  1. oo bulan 9 baru siap
    macam best gak

    ReplyDelete
  2. Hai. u all can get Legoland tickets for just RM70 for child @ adult one-day pass.Ramai dah beli ngan kami. Boleh la tengok harga tiket murah ni dekat facebook page :

    http://www.facebook.com/pages/Legoland-Tickets-Special-Promotion/406125792799253

    thanks!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka