Segmen: Jom Kenali KPOP Bloggers

Salam semua..

Tiba-tiba dapat tag dari JungRara untuk join segmen ni.Tak sangka pulak.Aku pun terus join sebab menarik segmen ni untuk orang yang minat kpop ni.


Nak join sila klik banner ni :)

Ada beberapa soalan yang perlu dijawab dalam segmen ni...

Group KPOP pertama yang korang minat.
Wonder Girls

 Lagu KPOP kegemaran korang . State 2 reasons kenapa korang suka lagu itu
Peach by IU sebab melody lagu tu sangat best :)
Lagi satu lagu Love is Terrifying by Bobby Kim (OST Spy Myeong Wol) sebab lirik lagu tu sangat meaningful.

 Siapakah ultimate bias korang. Seorang sahaja. Tak boleh lebih
 Group KPOP mana yang menjadi top3 pilihan korang sekarang
Miss A,2PM dan Wonder Girls

 K-DRAMA & Variety show kegemaran korang?
 Drama latest Rooftop Prince,Moon That Embrace The Sun.Kalau yang lama My Girlfriend is Gumiho
Variety show semua aku layan dari yang biasa-biasa macam Happy Together sampailah yang best macam Strong Heart,Running Man,Star King.Semua aku layan.

 Blog fanfiction manakah yang menjadi kegemaran korang? State 2 reasons
Tak berapa minat sangat fanfiction ni.Tak tahu la sebab apa.

 Adakah bias korang antara yang paling smart & sexy ? tunjukkan gambar tersebut ><*banyak pun tak pe




IU


Jika korang seorang Kpoppers,masukkan photo barang/koleksi kpop korang.

tak kumpul sangat merchandise kpop ni.So tak banyak pun.

Tag :zakiah,
          tra

Comments

  1. Thnkx for join syuk :D
    wahh ad sorang lagi ni minat betul dgn IU an hihi><
    mmg dh agak boy mmg peminat no1 IU.
    WOW tgk tu >< kolek stuff pun IU . aigoo :D nice3 >_< HII XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome..nice segmen.:)
      sape tak minat IU tu memang pelik kan..haha.cantik.comel..haha..

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka