Big Korean Drama

Salam semua...


Drama dari di KBS World dan mempunyai 16 episode.Rating untuk drama ni tak tinggi mana pun tapi line untuk drama ni best. Drama ni tentang pelajar sekolah (Kang Kyung Joon) berumur 18 tahun bertukar badan dengan seorang doktor (Seo Yoon Jae) semasa mengalami kemalangan.Doktor tersebut merupakan tunang kepada seorang cikgu (Gil Da Ran) dan pelajar tersebut merupakan anak murid cikgu itu.


Aku tengok drama ni sebab aku suka Suzy (miss A) ni.Dalam drama ni watak Suzy seorang pelajar yang obses dengan Kang Kyung Joon (pelajar yang bertukar badan).Memang kelakar bila tengok Suzy berlakon dalam drama ni.



Best jugak layan drama ni sebab ada Suzy.Konflik drama ni biasalah,cliche pasal hero ada perempuan lain.Yang lain okay.Worth it tengok.

Heroin drama ni Lee Min Jung,dia penah berlakon dalam drama Midas dan hero pulak Goong Yoo,dia pernah berlakon dalam drama Coffee Prince.

Comments

  1. Drama nie memang best! Memang follow!
    Before this follow Love Rain...best jugak!
    Drama dia tak popular tp best...
    Jalan cerita dia lain sikit la sebab dia ade tertukar badan...
    Macam cooler... :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit