Mobbed : Best Dance Show

Salam semua...


Satu rancangan yang terbaru di Star World.Rancangan ini tentang tarian yang selalu dibuat dalam kelompok yang ramai dinamakan flash mob.Rasanya semua dah familiar dengan flash mob sebab kat Malaysia pun dah pernah buat.

Tapi rancangan ni lain sikit dari flash mob yang biasa.Rancangan ni untuk membuat kejutan untuk orang kesayangan mereka.Memang sangat best bila melibatkan elemen suprise ni.Episod pertama tentang kejutan untuk bakal isteri dia.Memang sangat happening malam bila lelaki tu nak propose




Rasa macam lama je video tu.Meh aku cerita sinopsis.Lelaki tu ajak girfriend dia keluar dan tiba-tiba jumpe ex-girlfriend kononnya.Bermulalah kejutan time tu.

Boleh tengok rancangan Mobbed ni di Star World setiap Ahad pukul 8.00 malam.

Comments

  1. penah tengok video tu..
    superb habiss hehe
    untung laaa dpt laki mcm tu.. hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka