BEN ASHAARI : RAMADHAN 2012 /1433H

Salam semua..


Menarik segmen BA buat ni.Sebab korang kena pilih blog aku sebab aku akan letak semua nama yang request dalam bloglist aku.Dan korang boleh tambah rakan blogger bila pilih aku (memanglah kan).Cukup tinggi ke kalau aku cakap Alexa rank aku dalam 4 juta.Jauh lagi rasanya.Apa pun selamat berkenalan semua.Semua orang dialu-alukan. ;)

Comments

  1. Salam..Jom tukar link bersama saya..saya dah masukkan awak kat dlm bloglist Rakan Blogger Ramadhan 2012..
    Dari http://akmaluv90.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html..

    Selamat berpuasa..Thanz(^_^)

    ReplyDelete
  2. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  3. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    btw done follow u...

    ReplyDelete
  4. SALAM..
    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://maisarahmyblog.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    sy folo blog awk jugak :)

    ReplyDelete
  5. dari blog Ben Ashaari ...

    jom tukaq link

    http://putra08.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. SALAM..
    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?


    http://kechixx.blogspot.com/2012/07/segman-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  7. Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html
    harap masih diterima
    salam ramadhan
    follow awak ye

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link...
    Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum w.b.t;

    Anda berminat tukar link dengan waalid?

    sila jawab di SINI

    Jom Terjah dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

    Salam Ramadhan Al-Mubarak!

    p/s : waalid dah folo sini..^_^

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama