Adele Live in Royal Albert Hall

Salam semua...


Aku baru je tengok konsert Adele Live in Royal Albert Hall dan memang aku kagum dengan suara dia.Jujur,mula-mula memang aku tak minat Adele ni and bila keluar lagu Someone Like You,aku terus suka sebab lirik lagu tu sangat best

Dan yang paling buat aku suka dia masa dia perform live lagu Someone Like You dan semua penonton ikut sama.Memang nice.

Buat siapa yang tak kenal Adele,dia berasal dari London,UK dan berumur 24 tahun.Aku memang terkejut bila tahu umur dia baru 24 tahun sebab dress up dia tak macam 24 tahun.

Ada gaya 24 tak?

Tapi suara  memang tip top.Semua lagu dia memang superb.Grammy Award sampai 6 award sekali dia dapat.Billboard Award 2012 dapat 12 award.Memang tabik. Siapa tak minat salah satu lagu yang top dari dia memang pelik.

Someone Like You live in Royal Albert Hall 

Memang terharu tengok video ni.Tak tau kenapa and suara Adele memang superb.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama