Perlukan Pertolongan Bloggers Lain!!!

Salam semua...

Empunya blog ni sangat memerlukan pertolongan blogger-blogger yang lain.Ceritanya mula begini,aku memang akan bukak laman web blogger hari-hari walaupun tak tulis entry.Semalam lepas balik dari kampus,sampai je rumah aku terus on laptop dan terus bukak blogger.

Lepas habis loading,aku nak scroll ke bawah sebab nak tengok latest entry untuk blog yang aku follow.Then,tiba-tiba je jadi macam ni.

klik untuk besar

Aku pun ingatkan jadi dalam beberapa jam je sebab kawan blogger aku PCB cakap mungkin akan hilang dalam beberapa jam.Tapi bila aku bukak hari ni still keluar lagi.Risau pulak aku,tak ada apa yang berubah disebabkan error ni cuma tak boleh tengok list entry yang dah post,comment and stat.

Siapa-siapa blogger yang tahu?Pertolongan amat diperlukan :)

Comments

  1. pengalaman baru bagiku
    apa sebab musabab berlaku benda ni? anyone?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah terjawab sebab error tu.toolbar AVG punya pasal.thanks Putra Kembara(the next person who comment) sebab tolong selesaikan prob tu.

      Delete
  2. Mungkin disebabkan konflik Javascript oleh toolbar AVG search. Jika ada toolbar tersebut, cuba remove dan try masuk dashboard blogger semula..cek kat sini: http://knownissues.blogspot.in/2012/06/bx-1io90b-bx-7ubjdv.html

    ReplyDelete
  3. okay..memang betul tu toolbar AVG tu punca error...thanks a lot bro..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama