June 7, 2012

BLOG REVIEW BERSAMA PCB

Salam semua..



Cara untuk join:

1) Buat satu entri sama ada Bahasa Melayu atau English dengan tajuk "BLOG REVIEW BERSAMA PCB"
2) Letak header blog PCB dalam entri anda dan linkkan ke entri ini. (DONE)
3) Follow blog ini , Follow twitter PCB (jika ada akaun twitter) dan Follow FB Page PCB. (DONE)
4) Dalam entri, anda dikehendaki menyatakan
bilangan follower blog terkini
(522 follower)

blog pilihan anda 

harapan anda dalam berblog
dapat tambah kenalan rapat blogger dan dapat kongsi info dengan blogger yang lain

link akaun twitter atau FB anda (jika ada)
Twitter (Klik sini)
FB Page (LIKE sini)

 Done!!!

9 comments:

  1. Replies
    1. welcome..tq sebab buat segmen ni.. =)

      Delete
  2. singgah di blog syuk..
    nak tanya sikit, macam mana nak buat reply comment macam kat komen atas tu?

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. tersilap komen pulak td. kih2. btw, dtg sini dr segmen yg sama:) salam kenal:D

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/blog-review-bersama-pcb.html

    ReplyDelete
  5. nak tahu tak...
    nak bgi tahu lah ni...sebab kan...
    nur jdi follower ke 529..ala..no xong la..err..xpela..hehe
    keep bloging yer =)

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen sama :)
    doakan niera final exam hari selasa ni..
    hehe..sempat lagi blogwalking :)
    niera dah follow sini :)

    ReplyDelete
  7. Salam. untuk perhatian saudara atau saudari, segmen ini telah dilanjutkan sehingga 14/6/2012 (Khamis) sebelumm 11.59 malam. Harap boleh tukar tarikh dientri anda (sekiranya anda ada mention). TQ.

    ReplyDelete
  8. blog walking sini, dari segmen yang sama,
    saya follow blog kamu jom singgah blog saya

    http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/20-blog-review-bersama-pcb.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...