Yuna dalam laman web Billboard.com

Salam semua..

Antara laman web yang aku selalu tengok adalah Billboard.com untuk tahu lagu-lagu yang terkini.Semalam,aku buka laman web Billboard dan tengok featured content dan tiba-tiba nampak gambar Yuna.



Terkejut aku tengok Yuna masuk Billboard.Memang gempak sebab bukan calang-calang artis dapat featured kat Billboard tu.Dalam Billboard tu dia dapat nyanyi lagu dia sendiri dan dapat buat sesi soal jawab dengan Billboard.Dan yang paling membanggakan bila artikel pasal Yuna mention dia orang Malaysia.Bangga sekejap.

 

Lagu English terbaru Yuna yang dinyanyikan di Billboard.

 

Dia dah pun berkolaberasi dengan orang U.S untuk membuat album english dia.Dan jadi duta Nikon dan Samsung Galaxy Note.Sangat berjaya untuk artis yang baru berumur 20an.Apa pun tahniah kepada Yuna sebab dapat keluar dalam Billboard :)

Comments

  1. well then,
    proud to be Malaysian hehe
    bangga ada artis mcm dia .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe..bangga bila artis Malaysia keluar artikel kat Billboard :)

      Delete
  2. yay malaysia boleh. lepas ni turn najwa latif pulak... kot... btw done follow - Noob

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama