Hello Baby MBLAQ

Salam semua...


Siapa yang selalu layan variety show korea?Mesti korang tahu pasal satu variety show yang artist kena jaga baby.Variety show ni dah 5 musim sekarang dan yang terbaru Hello Baby MBLAQ.

Mereka ni kena jaga 3 orang baby kacukan korea dan negara lain.Mestilah bila dengar kacuk mesti muka dorang comel-comel.Salah satu yang aku pernah buat post pasal anak lelaki dorang iaitu Leo.Lagi 2 anak dorang ialah Lauren dan Dayoung

Lauren

 Dayoung


Leo

Macam-macam perangai boleh tengok dalam variety show ni.Aku suka tengok sebab budak-budak ni comel sangat.Naluri nak jadi ayah dah muncul ke?Taklah aku memang suka tengok budak kecil comel-comel ni.Tak rugi korang tengok budak kecil ni dari tengok.

ps;memang susah jadi parents bila tengok Hello Baby ni. =p

Comments

  1. aku tak layan korea sangat. tp bila member aku bukak show ni aku akan melekat kat situ. haha comel gilas dyrg ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe..memang cute habis budak kecik ni =)

      Delete
  2. Rindu nk tengok MBLAQ buat nakal sambil jaga diorg nie :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka