Neverland TV miniseries

Salam semua...

Siapa yang tahu cerita Peter Pan,budak lelaki yang boleh terbang.Banyak sangat adaptasi dari cerita kartun hingga filem dan yang paling terbaru adaptasi ke miniseries untuk televisyen.


Minisiri ni mempunyai 2 episod dan telah ditayangkan di Fox Movie Premium di Malaysia bulan 5 yang lalu.Siri ini merupakan prequel untuk cerita Peter Pan sebab cerita ini menceritakan bagaimana muncul tempat yang bernama Neverland.


Dalam cerita ni juga diceritakan bagaimana terjadinya watak Captain Hook.Memang best cerita ni sebab diceritakan macam mana Peter Pan boleh terbang.Kalau cerita ni dijadikan series pun best jugak sebab sekarang ni aku layan cerita fantasi.


Siapa yang suka cerita fantasi memang patut layan cerita ni.Aku sekarang ni tengah gila cari cerita fantasi sambil layan drama Korea.Siapa yang nak tengok boleh je search,tak pun download via piratebay :)

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit