Bloglist Segment Hi Blogger

Salam semua...

Terima kasih kepada yang sudi join segment first yang aku buat.Ramai jugaklah yang join.Macam yang aku janjikan.Aku akan buat satu bloglist bulan Jun dan letak selama sebulan untuk sesiapa yang join. Dan yang paling menarik,aku akan promote blog tersebut.

Senarai blogger segmen Hi Blogger.

  1. http://duniacikfifie.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html
  2.  http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html
  3.  http://itsmetira.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html
  4. http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html
  5. http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html
  6. http://diaryofbl.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html
  7. http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html
  8. http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html
  9. http://opzzpinky.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html
  10. http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html

Harap semakin bertambah la ye.Jom singgah blog dorang kalau nak tahu macam mana mereka boleh dapat nama blog mereka =)

SELAMAT TERJAH!!!!

Comments

  1. wah ~ ama no 4 ! heee ~ TQ :)

    ReplyDelete
  2. ama dah singgah semua .. dan tinggalkan komen ..
    kecuali link no 1 tu .. ama just dpt follow ,
    but xleyh komen :)
    hee ~ TQ :)

    ReplyDelete
  3. done...leave comment n followed into their blog :)

    ReplyDelete
  4. hahaaa, sorry if korang tak bolehh komenn and tinggalkan link . tak perasan setting nyaa macam tuu . dah boleh comment dah :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama