Introduction to Architecture Korean Movie

Salam semua...

 

Movie Korea 2012 yang paling hot sekarang ni.Super romantik dan barisan pelakon yang popular. Movie ini telah ditayangkan pada bulan 3 yang lalu di Korea Selatan dan mendapat box office tertinggi untuk tahun 2012.

Untuk peminat drama korea,siapa yang tak tahu barisan pelakon yang hebat ni.Mereka ialah Uhm Tae Woong, Han Ga In, Bae Suzy dan Lee Je Hoon.Mereka ni semua pelakon yang berbakat. Dan tak sah kalau pelakon yang gempak berlakon dalam filem yang hebat. 


Tak tahulah macam mana penulis skrip tu dapat idea movie ni tapi memang superb olahan movie ni.Untuk pengetahuan korang,movie korea agak pelik jalan ceritanya.Dalam movie ni,korang boleh tengok love story antara remaja dan orang dewasa.

 
Cantik Suzy

Taknak cakap panjang lagi sebab movie ni memang sangat best.Korang memang kena tengok kalau seorang yang layan cerita Korea.


 

Comments

  1. dekat astro ada tayang tak? channel berapa? bila...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde kat astro..kat panggung malaysia pon tak tayang rasanye..

      Delete
  2. Replies
    1. nak dwld kat sini..
      http://alisanindya.blogspot.com/2012/05/download-k-drama-introduction-to_10.html

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama