The Moon That Embraces The Sun Korean Drama

Salam semua...


Drama rating tertinggi untuk separuh tahun pertama 2012.Itulah title yang dipegang oleh drama ini kerana drama ini mencecah hingga 45% rating.Bermakna 45% dari orang Korea menonton drama ni.

Drama ni mempunyai 20 episode dan berlatar belakang pada zaman dahulu.Ia tentang cinta seorang Raja kepada seorang perempuan bomoh.Hero drama ni ialah Kim So Hyun,pelakon drama popular Dream High dan heroin pula Han Ga In,pelakon filem Introduction to Architecture.



Aku baru tengok beberapa episode dan aku syorkan sangat korang tengok drama ni sebab memang best.Kawan-kawan aku pun ramai cakap best.Sebab drama ni menceritakan daripada mereka kecik sampai diaorang besar.Kiranya ada pelakon budak kecil jugak.Lakonan dorang pun mantap jugak.

Drama ni tak tayang lagi kat Malaysia sebab tak ada channel MBC.Bila la nak ada channel MBC ni.Tak ada penat nak download lagi.Astro sila masukkan cepat.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit